Populairste meest verkochte elektrische fietsen en elektrische fietsmerken

Dit zijn de top 10 meest verkochte elektrische fietsen op onze site:


elektrische touring fietsPopulaire elektrische fietsen
Wanneer je graag in de buitenlucht fietst, maar het te zwaar wordt, misschien in verband met de leeftijd of lichamelijke klachten, kan je overgaan tot de aanschaf van een elektrische fiets. Met een elektrische fiets kun je lekker tegen de wind in fietsen en moeiteloos een heuvel beklimmen. Je krijgt met een elektrische fiets de steun in je rug die je nu juist nodig hebt. Ze zijn ook zeer handig als je grotere afstanden wilt afleggen. Dit dan toch zeker als je al wat ouder bent. De ingebouwde motor geven de elektrische fietsen een betrekkelijke hoge snelheid. De motor van een elektrische fiets hoor je praktisch niet.

Aanschaf elektrische fiets

Er zijn verschillende soorten elektrische fietsen namelijk;

De normale elektrische fiets; Hieronder valt de elektrische stadsfiets, maar ook een moederfiets of sportieve fiets. Alle normale elektrische fietsen zijn voorzien van een normaal frame. Nu zitten er ook onder deze fietsen veel verschillen. Je kan uitgaan van goedkope tot zeer dure. Het is vaak ook de accu die een fiets duur maakt. Een zwaardere accu is veel duurder dan een lichtere. Deze kan een veel grotere actieradius afleggen zonder bijgeladen te moeten worden.

De Speed Pedelec; Deze elektrische fietsen zijn anders dan de gewone. Met deze fietsen kan je gemakkelijk een snelheid halen van 40 km/h. De Speed Pedelec fiets valt voor de wet onder de snorfiets.

De elektrische bakfiets; Zij worden tegenwoordig vaak verkocht. Ze zijn gemakkelijk om kinderen te vervoeren of om inkopen te doen.

Populaire merken elektrische fietsen

Er zijn veel merken die in aanmerking komen voor goede elektrische fietsen. De meest populaire zijn toch nog altijd wel de vertrouwde merken zoals de Batavus, Sparta, Gazelle en Giant. Nu worden er in principe geen slechte elektrische fietsen verkocht. Het gaat er maar om wat uw wensen zijn.

Je kunt de fietsen tegenwoordig gemakkelijk op internet aanschaffen. Op de homepage van elektrische fiets bestellen staan mogelijkheden genoeg. Wanneer je hem via internet besteld wordt hij zo spoedig mogelijk thuis afgeleverd. Ga er niet gelijk grote afstanden mee rijden. Probeer eerst te wennen aan de elektrische fiets. Het is toch weer heel anders dan een gewone fiets.